Kuusiku talu lugu

Kuigi eestlased söövad peamiselt kana- ja sealiha toodetakse Eestis ka muu maailmaga võrreldes väga kvaliteetset ja puhast veiseliha. Selle ehedaks tõestuseks on Jane Mättiku veisekasvatus Rookülas...

Pajumäe talu lugu

Pajumäe talu paistab üldsusele silma eelkõige selle poolest, et nende tooted on müügis vaat et igas suuremas kaupluseketis. See pole väiketootjate puhul kuigi tavaline ... Edu taga peidab end väiketootmise paindlikkus...

Veinimäe talu lugu

Veinimäe talu on viinamarjaistandus Lõuna-Eestis, täpsemalt Võrumaal, Kärgula külas. Seal laiub üle 2,500 ruutmeetrit pikkades kiletunnelites üle 75 erineva ...

Tammejuure Mahetalu lugu

Tammejuure mahetalu kõlab kui muinasjutt- kuskil kaugel on üks peretalu, kes toodab kõike mahedalt ning kasutab sellest päikeseenergiat. Õnneks pole nad välja mõeldud, vaid päriselt olemas...

Ideafarmi lugu

Saaremaal Kuninguste külas tegutseb juba viiendat aastat järjest väike külapood, mille valikust leiab nii vanu kokaraamatuid, Saare vanaemade kootud pitse kui ka Maria Kaljuste tehtud ravimtaimehoidiseid...

Andri-Peedo talu lugu

Andri-Peedo talu alustas tegevust juba 10 aastat tagasi, kui Linda vanemad ostsid Võrumaal päevi näinud suvekodu. Talumajast sai peagi püsiv elupaik ja isa nõudmisel võeti esimesed viis kitse...

Viinamärdi talu lugu

Ligi 100 aastat vana Viinamärdi talu ärkas uuesti ellu 6 aastat tagasi, kui Denis ja Annemari soetasid Tartumaale vana taluhäärberi koos maaga ning alustasid Eestis ainulaadsete ...

Wöseli lugu

Mõned aastad tagasi alustas Saaremaa südames Kuressaares tegevust äädikatootja Wösel. Nagu paljud teisedki, sai ka see ettevõte alguse isiklikust vajadusest. Nimelt vaevas talu peremees Taavit aastaid reflukshaigus, millele...