Toidusektori tootearenduspäevad

Teine koolituspäev

Aeg: Neljapäev, 28. november 2019

Koht: Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ruumides (Toom-Kooli 17, 10130, Tallinn)

9.30-10.00 Registreerimine ja hommikukohv
10.00- 13.00  Tootearendus ja storytelling (eesti keeles lugude jutustamine) (4 akadeemilist tundi)

Steve Rawling, direktor, NewThinking.Tools (toidusektori ettevõtete rahvusvahelistumine), (sisaldab praktilisi harjutusi osalejatele 1 akadeemiline tund)

13.30-13.45 Lõunapaus
13.45-14.30 Mida tähendab tulla esimesena turule uue tootega? NordicHoney lugu (1 akadeemiline tund)

Kadri Mets, Nordic Honey looja ja juhatuse liige

14.30- 15.15 PowerAlgae tootearenduse lugu (1 akadeemiline tund)

Liina Joller

15.15-16.00 Praktiline harjutus (1 akadeemiline tund)
16.00 Koolituspäeva lõpp

Pärast koolituspäeva lõppu on osalejatel võimalus saada individuaalset nõustamist rahvusvahelise konsultandiga (maksimaalselt 45 minutit) saamaks tagasisidet nende enda tootearenduse ideedele/projektidele/protsessidele.

Koolituspäeva moderaator on Liisi Kirschenberg, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja eksporditeenuste koordinaator

Liisi Kirschenberg töötab Kaubandus-Tööstuskojas alates 2014.aasta juunist eksporditeenuste koordinaatorina. Tema tööülesannete hulka kuulub kõrgetasemeliste ärivisiitide, kontaktreiside ja –visiitide korraldamine ning koolituste ja seminaride korraldamine ja läbiviimine. Eelnevalt on ta töötanud Tallinna Sadamas Euroopa Liidu projektijuhina, olnud erinevate rahvusvaheliste projektide ja konsortsiumite koordinaator ning töötanud Rahandusministeeriumis. Liisil on Tallinna Tehnikaülikooli bakalaureusekraad majanduses ning  Euroülikooli bakalaureusekraad tõlkimises.

Koolituspäeva pikkus: 7 akadeemilist tundi, millest kaks tundi on praktilisi harjutusi

Ootame registreeruma SIIN
On võimalik registreeruda esimesele päevale.

Osalemine koolitusel on TASUTA, aga väga oluline on registreerimine!

NB! Osaleda saavad ettevõtted, kelle põhitegevusalaks on toidu tootmine või töötlemine (v.a kalatoodete tootmine)

november 28, 2019

Schedule

Date: