Infopäev: mahepõllumajanduslik loomakasvatussaaduste töötlemine

Infopäev „Mahepõllumajanduslik loomakasvatussaaduste töötlemine“

Eesti Maaülikooli Mahekeskus korraldab infopäeva, kus tutvustatakse lihalõikuse hügieeninõudeid ja kuidas tagada mahepõllumajanduslike nõuete täitmine liha käitlemisel ja turustamisel. Oodatud on kõik lamba- ja veiseliha käitlemisest huvitatud mahetootjad.

Aeg: 3. detsember kell 11-16

Koht: Särevere mõis, Särevere alevik, Türi vald, Järvamaa

Programm

  • Lihakäitlemise hügieeninõuded toiduseaduse alusel – Kristi Kadak, Veterinaar- ja Toiduamet
  • Mahenõuded liha töötlemisel ja müümisel – Kairi Sisask, Veterinaar- ja Toiduamet
  • Arutelu

Infopäeval osalemine on tasuta. Osalemiseks on kindlasti vajalik eelregistreerimine hiljemalt 25. novembril siin: https://goo.gl/forms/kXMrTRh25DFcSt1g2 (eelistatult) või aadressil maheteave@gmail.com.
NB! Registreerumine lõpetatakse kohtade täitumisel.

Infopäev läheb arvesse mahepõllumajandusliku tootmise toetuse saamise kohustusliku koolitusena (6 tundi).

Infopäev toimub “Teadmussiirde pikaajaline programm mahepõllumajanduse tegevusvaldkonnas” raames, toetab Euroopa Liit.

Lisainfo:
Elen Peetsmann
maheteave@gmail.com

detsember 3, 2018

Schedule

Date: